SIDESÜSTEEM MOTOKIIVRILE MIDLAND K30 TWIN

185.00  sis. KM

Saadavus: In stock (can be backordered) SKU: A602 Categories: , , Tag:

Description

Midland K30 motokiivri sideseade
Paigaldamise ja kasutamise lihtsus, mis iseloomustab uut Midland K30 kiivrisideseadet. K30 on uue põlvkonna motokiivri sideseade, mis võimaldab tänu 2 lihtsale nupule suhelda oma reisikaaslasega, kuulata muusikat, rääkida telefoniga ja jälgida navigatsiooniseadme teavet. Standardtarvikud võimaldavad seda paigaldada mis tahes tüüpi kiivrile. Mõeldud sihtgrupiks on mootorratturid ja rolleriga sõitjad, kes liiguvad peamiselt suurlinnapiirkonnas võil linnast väljasõiduks.

LOKUI tuleneb ladinakeelsest sõnast LOQUI. Nimetus, mis sisaldab kaubamärgi missiooni: tooted, mis hõlbustavad suhtlemist. Tegelikult pärineb antud kõnepruuk ladina keelest ja see on struktureeritud rääkimise kunst, et edastada teavet, veenda, motiveerida või meelelahutust pakkuda.

KOMMUNIKATSIOON on eelkõige “jagamine” ja kui tegemist on selliste kirgedega nagu mootorrattad, vabaõhuüritused või uued seiklused, on jagamine hädavajalik. Idee sündis kahest sõbrast, kellest üks on IT-insener ja teine graafiline disainer, kes, jagades tuhandeid seiklusi ja vajades pidevat omavahelist suhtlemist, disainisid mootorratta sidesüsteemi mudeli, et alati ühenduses püsida: K30.

Mis on karbis

2 seadet K30
2 HIFI kõlarit
2 Poom mikrofoni
2 juhtmega mikrofoni
2 kinnitussüsteemi: klambriga ja kleepuva velcroga
2 USB-kaablit
Täiendavad Velcros
Tehnilised omadused

Stereo – Jah
FM-raadio – Jah
Bluetooth – Jah
Veekindel – Jah
Aku kestab – 10h
Häälteavitused – Jah
Tegevusraadius – kuni 800m
Kiivri ühilduvus – universaalne
Intercom üks ühele – Jah